FACETI DIN FIECARE SLUJBA O EXPERIENță UNICă

Sistemul audio Belltron : sunetul corect in fiecare colt al bisericii Specialistii audio Belltron prezinta un nou mod de a amplifica locurile de cult.

Citeste mai mult >>

REGULI DE AUR PENTRU UN EXCELENT SISTEM AUDIO IN BISERICA

De multe ori preotii se simt vulnerabili, pentru că ei nu sunt pregătiti din punct de vedere tehnic, când se gândesc la amplificarea unui mediu acustic provocator cum sunt lacasurile de cult, pe care le administreaza.

Citeste mai mult >>

DEDICAT CUVANTULUI

Uneori este într-adevăr necesar să se reinventeze instrumente utilizate în mod obișnuit pentru a fi adaptate la nevoile reale. Pe valul de tehnologie predominant mereu în schimbare, Belltron a proiectat microfoane cu caracteristici adaptate special pentru biserici.

Citeste mai mult >>

PREZENTAREA OFICIALă BELLTRON CLERICILOR DIN HONDURAS

In 14 iulie, Palatul Arhiepiscopal din Tegucigalpa, MDC a fost locul de desfășurare a clerului condus de Cardinalul Oscar Rodriguez Maradiaga Andres. În timpul prezentării noului Nunțiul Apostolic al clerului din Honduras, Arhiepiscopul tanzanian Novatus Rugambwa, a vorbit de produse Belltron: un ajutor valabil și consistent pentru fiecare parohie.

Citeste mai mult >>

THE WALL STREET JOURNAL, O POVESTE DE SUCCES

Din 1982 Belltron s-a remarcat în lumea electronică pentru biserici ca un lider în domeniu.

Citeste mai mult >>

BELLTRON’S RETAILERS WIDEN THEIR HORIZONS

Belltron strengthens its presence in the Latin world by expanding its retailer’s horizons: A new exclusive retailer is now available in the heart of Madrid. Daniel Vallesi and Alessandro Libetti have come together to establish the DIDIMO ELECTRONICS S. L.

Citeste mai mult >>

CLOPOTUL ELECTRONIC BELLTRON SUNA LA BEATIFICAREA MONS. ROMERO

Clopotul electronic Belltron a marcat ritul de beatificare a Mons. Oscar Arnulfo Romero, martir ucis pentru urmărirea păcii și a drepturilor omului în timp de război în Salvador.

Citeste mai mult >>

SUCCESUL ROB DE LA TARGUL INTERNATIONAL DIN KOINE

Ca in toti anii, Belltron se arata a fi primul in domeniul electronicii si tehnologiei pentru cercetare avansata care are loc in interiorul companiei proprii.

Citeste mai mult >>

SISTEMUL TAU AUDIO PORTABIL FUNCTIONEAZA?

Noile aparate portabile de procesiune Belltron are in componenta sa inalta calitate germana de la Sennheiser pentru a garanta procesiuni cu estinsie nelimitata,fara deranjul creat de interferentele radio. PENTRU PROCESIUNI FOARTE LUNGI Belltron propune Sistemul Mobil Sennheiser SPP-520.

Citeste mai mult >>

NEW DIGITAL AMPLIFIER

The BPA-97 is a new amplifier made by Belltron. It is cost-effective with a good running performance thanks to the use of the latest generation of DSP. The BPA-97 processes the signal only in digital format to ensure a good audio quality with professional features. The new Belltron digital amplifier BPA-97 replaces the current BPA-95 amplifier. The technical features remain the same but the new system has an additional microphone input.

Citeste mai mult >>

THE CONDITIONS OF THE CATHEDRAL OF SAN PEDRO SULA ARE IMPROVING

After three years of inactivity the bells of the Cathedral of San Pedro Apostle in the city of Sula have finally been restored.

Citeste mai mult >>

A CHRISTMAS TREE PLAYS USING A BELLTRON ELECTRONIC DIGITAL CARILLON IN RIO DE JANEIRO!

The Belltron electronic digital carillon plays the Christmas tree lights of the largest floating Christmas tree in the world.

Citeste mai mult >>

ALWAYS UP TO DATE

Big changes start with a tiny step in the right direction. The latest Belltron innovation is currently being patented. We’re referring to a gear system for clocks which can guarantee that the tower clocks will always be in perfect synchronism with the standard time with no more need for maintenance when it comes to adjusting and setting the time.

Citeste mai mult >>

NOUL CEAS PILOT BELLTRON: SERIE BCS.

BCS - BelltronClock System, este nuoua serie de ceas pilot in grad de operare in mod total automat. BCS controleaza turnul clopotnita: gestioneaza miscarea limbilor de ceas din turn,aprinde si stinge luminile. Pentru a fi mereu in sincronizare, seria BCS Belltron este echipat cu intrare pentru a primi semnal prin satelit sau DCF 77,5.

Citeste mai mult >>

NOUL CLOPOT ELECTRONIC BELLTRON

Din 1980 Belltron lucraza pentru imbunatatirea continua a produselelor si sa raspunda noilor nevoi ale preotilor parohi mai exigenti. Astazi ia nastere noul clopot electronic si programatorul 370 Belltron. De o inalta performanta si financiar accesibil tuturor.Noul DMC/GM 370 ofera standard o performanta si o calitate foarte inalta, la un pret imbatabil absolut.

Citeste mai mult >>

SENZORI MICROFONICI BELLTRON.

Belltron se ofera ca un interpret pentru proiectarea, productia, instalarea, intretinerea, management profesional a sistemelor audio pentru lacasuri de cult.

Citeste mai mult >>

BELLTRON PROFESIUNE START-UP

Belltron se propune ca un start-up, un termen care a devenit sensul solutiei tuturor problemelor. Sub titlul de Silicon Valley Corriere.it ziaristul Alberto Onetti defineste start-up cu toate tipurile de"proiecte noi de afaceri cu un angajament puternic pentru inovatie si cu ambitii puternice de crestere."

Citeste mai mult >>

BELLTRON IN CULTURA MANASTIRILOR ORTODOXE

Sa terminat cu cateva zile instalarea unor produse audio Belltron in manastirea de Pechersk de la Kiev, in Ucraina. Cel mai mare sanctuar al monahismului sta maiestuos pe malul ridicat a Dnipro si este leaganul crestinismului ortodox, comoara spirituala, capodopera arhitecturala si patrimoniul mondial UNESCO. Astazi, Lavra gazduieste resedinta Mitropolitului Kievului Viktor Volodymyr, liderul spiritual al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

Citeste mai mult >>

CONCERTUL IN VOLTEO CU MOTOARE LINIARE BELLTRON.

Un superb concert de opt clopote in Volteo, unice in lume pentru modul de executare, este acum audibil in Menorca, la Catedrala Santa Maria. Bronzurile sunt actionate de motoare liniare Belltron: fara piese mecanice supuse uzurii, clopotele sunt miscate doar prin forta electromagnetica.

Citeste mai mult >>

Super promotie, pachet complet - clopot electronic, goarna si driver la pret avantajos. Click aici pentru detalii!
Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici Belltron - Sonorizari biserici